Paradentosebehandling med ny laserteknik

Hos Ulla Selmer i København K tilbyder vi en professionel og smertefri paradentosebehandling, hvor vi bruger ny laserteknik.

Hvad er paradentose?

Paradentose er en tandsygdom, der er kendetegnet ved en betændelse i tandkødet. Paradentose skal helst opdages så tidligt i forløbet som muligt for at undgå store skader og for at undgå, at tænder løsner sig og falder ud. Når vi opdager sygdommen, er det derfor også vigtigt at sætte ind med den rette behandling af paradentose, således at den ikke spreder sig.

Derfor er dine rutinetjek hos tandlægen også vigtige, så vi kan foretage en grundig rensning, forebyggelse og en paradentosebehandling, hvis uheldet er ude.

I hverdagen kan du selv gøre meget for at undgå en behandling af paradentose ved at foretage en grundig tandrensning hver morgen og aften samt at bruge tandstikkere eller tandtråd hver dag.

En Paradentosebehandling er et af vores specialer

Hos Implantatklinik Ulla Selmer har vi stor ekspertise inden for paradentosebehandling, hvilket sikrer dig en professionel, dybdegående og smertefri behandling.

Du er mere end velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på e-mail: ulla@tandnet.dk eller på telefon 33 11 10 50 for tidsbestilling, eller hvis du ønsker mere information omkring behandling af paradentose.

Tandlæge København K ved søerne

På klinikken udfører vi alle almindelige tandbehandlinger

 

Implantatklinik Ulla Selmer / CVR: 25995384 / Nørre Søgade 49, 1370 København K.

Telefon: 33 11 10 50 / E-mail: ulla@tandnet.dk