Rodbehandling ved betændt nerve

Hos Implantatklinik Ulla Selmer i København K udfører vi rodbehandling efter de nyeste behandlingsmetoder.

Hvorfor skal man have rodbehandling?

Det kan være nødvendigt at foretage en rodbehandling, hvis et kariesangreb er gået helt ind til selve nerven i tanden, eller hvis en tandskade har forårsaget, at nerven er blotlagt eller helt død.

Med en professionel rodbehandling har vi mulighed for at fjerne de smerter, en blotlagt nerve eller et kariesangreb i nerven kan forårsage. Rodbehandlingen kan ligeledes forebygge mod flere smerter eller andre skader.
 
Er nerven død, vil du ikke mærke smerte, men for din egen skyld vil vi dog stadig anbefale en rodbehandling, da der vil være store risici for en efterfølgende rodbetændelse, der medfører både tandbylder og smerter.

Når vi udfører rodbehandlinger, bliver selve tanden siddende, men vi erstatter det døde væv i tandens indre med et kunstigt materiale. Alt efter det enkelte tilfælde, kan det muligvis være nødvendigt at foretage en yderligere behandling, hvor vi styrker tanden med enten en facade eller en krone.

vi udfører behandling af tandroden under bedøvelse

Vi har stor erfaring og ekspertise, og vi bruger altid lokalbedøvelse. Dermed er du sikret en smertefri og en professionel behandling med et altid tilfredsstillende resultat.

Du er velkommen til at ringe på telefon 33 11 10 50 eller udfylde vores kontaktformular her, hvis du ønsker mere information om en rodbehandling.

Tandlæge København K ved søerne

På klinikken udfører vi alle almindelige tandbehandlinger

 

Implantatklinik Ulla Selmer / CVR: 25995384 / Nørre Søgade 49, 1370 København K.

Telefon: 33 11 10 50 / E-mail: ulla@tandnet.dk