Tandblegning giver dig et smukt, hvidt smil

Går du og drømmer om det perfekte hvide smil, du kan være stolt af at vise frem? Så er det muligvis det rigtige valg at få bleget dine tænder. 


Vi udfører en professionel, holdbar og smertefri tandblegning.


Forskellige metoder inden for blegning af tænder

Lider du af mørke eller gule tænder eller anden misfarvning, så kan vi tilbyde en professionel tandblegning, der kan give dig et lysere og smukkere smil.


Vi kan udføre en tandblegning med flere forskellige metoder, alt efter den enkeltes tænder og behov for blegning. Gennem en vejledende samtale og konsultation kan vi sammen finde den helt rigtige form for blegning af dine tænder.


Uanset hvilken årsag, der ligger bag misfarvningen på dine tænder, kan vi finde en metode inden for blegning af tænder, der virker på lige præcis dit tilfælde.


Alt efter hvilken behandling der foretages, kan en tandblegning holde i mange år frem, ligesom resultatets varighed også afhænger meget af, hvordan du selv passer dine tænder efter din tandblegning.


tag en snak med os om tandblegning i dag

Hos Implantatklinik Ulla Selmer i København K giver vi altid en professionel, grundig og kompetent vejledning i, hvordan du bedst selv plejer og holder dine tænder både hvide og sunde.


Du er velkommen til at kontakte os på telefon 33 11 10 50 eller skrive til os via kontaktformularen, hvis du ønsker en vejledende samtale eller blot lidt mere information omkring tandblegning.


 

Tandlæge København K ved søerne

På klinikken udfører vi alle almindelige tandbehandlinger

 

Implantatklinik Ulla Selmer / CVR: 25995384 / Nørre Søgade 49, 1370 København K.

Telefon: 33 11 10 50 / E-mail: ulla@tandnet.dk