billig implantat i københavn k

Vi kan tilbyde vores kunder billig implantat og samtidigt holde den bedste standard inden for tandimplantater. Vi har flere tilfredse kunder i København.


Et tandimplantat kan være en rigtig god erstatning for en eller flere mistede tænder.

 

et billig implantat i Kunstig tandrod i titanium

Implantatet er formet som en tandrod og fremstillet af titanium. Knoglen omkring implantatet vokser sammen med titaniumoverfladen, så implantatet sidder fuldstændig fast.

 

Når selve implantatet af titanium er vokset sammen med knoglen, er det klart til den kunstige tand, som sættes fast på den kunstige tandrod. Et billig implantat hos os er en sikker og holdbar løsning. 

 

Krone eller bro af porcelæn

Implantatet forsynes med en top af porcelæn i form af en krone eller en bro, så implantatet falder naturligt ind i tandrækken af dine øvrige tænder. Det betyder, at implantatet både ligner og fungerer som dine egne tænder.

 

Med et tandimplantat kan du altså få erstattet en tabt tand uden at skulle bore i tænder ved siden af den nye tand.

 

Med billig implantat hos os kan vi både erstatte en enkelt, flere eller alle tænder, der mangler. Implantaterne kommer således til at fungere som bropiller, hvor tænderne stadig vil fungereIllustration af billigt tand implantat som dine egne.


Du kan læse mere omkring hvordan vi laver vores implantater.


Kontakt os for at høre mere omkring vores billig implantat. Du er velkommen til at ringe eller skrive en mail til ulla@tandnet.dk. Vi læser alle mails og vender tilbage hurtigst muligt.

Tandlæge København K ved søerne
 

Med implantater kan du få genskabt dit tandsæt, så du igen får et godt bid og et smukt smil.

Implantatklinik Ulla Selmer / CVR: 25995384 / Nørre Søgade 49, 1370 København K.

Telefon: 33 11 10 50 / E-mail: ulla@tandnet.dk